All Clear!
Beveiliging en Telecom

 

Grote Wade 19 H
3439 NX Nieuwegein

 

+31 30 2671670 
info@allclear.nl

vnud beveiliging alarmEen goede beveiliging van uw bezit is geen overbodige luxe. Diefstal is helaas ook in ons land de laatste jaren een steeds groter probleem geworden. Inbraken zijn aan de orde van dag, zelfs op klaarlichte dag.
Verzekeringsmaatschappijen stellen daardoor steeds hogere eisen aan een adequate beveiliging. Wilt u uw woonhuis, bedrijfspand vakkundig laten beveiligen?
Bij All Clear! bent u aan het juiste adres.

Onze Borg en VEB (Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven) certificaties garanderen u continue kwaliteit.
All Clear! gebruikt systemen van uitsluitend hoogwaardige componenten. Daardoor kunnen wij u optimale zekerheid bieden.

Wij kunnen de volgende objecten elektronisch voor u beveiligen:

  • Woonhuizen (Borg en/of VEB gecertificeerd)
  • Bedrijfspanden (Borg en/of VEB gecertificeerd)

Veiligheid is meer dan ooit een fundamentele behoefte. Niet alleen in grote fabrieken, of op plekken waar kostbaarheden bewaakt moeten worden, willen mensen nu alles beschermen wat hun dierbaar is. Er komen steeds meer factoren die onze veiligheid negatief beïnvloeden.
Bedrijfsprocessen worden steeds complexer en even niet opletten kan leiden tot catastrofale gevolgen.

Beveiliging is maatwerk

Apparatuur voor beveiliging moet voldoen aan een breed pakket van eisen ten aanzien van de toepassing. Normen en certificeringseisen geven het kader aan waarbinnen de apparatuur moet zijn ontworpen en gebouwd. DSC en Autonorm geven die maximale flexibiliteit binnen de geldende normen en produkteisen. Deze produkten bieden maximale beveiliging doordat gewerkt wordt volgens de internationaal geldende concepten voor alarmverwerking en systeem-controle. All Clear! heeft een groot scala aan opties om voor u het systeem exact "op maat" te laten functioneren.

veb logo


dsc logo

avtech logo
novus logo

logoHirschmann

vnlien logo

famostar logo